✓ Till mina vänner och ovänner || ☆ PDF Read by ✓ Loka Kanarp

By Loka Kanarp | Comments: ( 286 ) | Date: ( May 30, 2020 )

Om du har undvikit dina kollektivkompisar, varit k r i din b sta v n, varit den enda som tyckt om den konstiga gubben, kommit ut som hetero, fantiserat om att vara under vatten eller suttit p ett pendelt g och tyckt riktigt synd om dig sj lv, i s fall r den h r boken n got f r dig Till mina v nner och ov nner , r Loka Kanarps debut i bokform och samtidigt en ovanligtOm du har undvikit dina kollektivkompisar, varit k r i din b sta v n, varit den enda som tyckt om den konstiga gubben, kommit ut som hetero, fantiserat om att vara under vatten eller suttit p ett pendelt g och tyckt riktigt synd om dig sj lv, i s fall r den h r boken n got f r dig Till mina v nner och ov nner , r Loka Kanarps debut i bokform och samtidigt en ovanligt v ltecknad och v lber ttad serie historier som handlar om allt det d r som m nniskor bara n stan s ger till varandra.


 • Title: Till mina vänner och ovänner
 • Author: Loka Kanarp
 • ISBN: 9789189632530
 • Page: 138
 • Format: Paperback

About Author:

Loka Kanarp

Loka Kanarp Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Till mina vänner och ovänner book, this is one of the most wanted Loka Kanarp author readers around the world.Comments Till mina vänner och ovänner

 • Erik

  Det kändes konstigt att sätta ett betyg på denna. Det kändes som att betygsätta någon annans tankar ungefär. Det är klart att det blir en femma. Tankarna är inget annat än jättefina, dessutom jättefint illustrerade. Läsningen gick som på en nanosekund. Vill ha mer, tror jag. En vacker upplevelse.Nu offrade jag kanske mina mest pretentiösa ambitioner. Det är jag medveten om. Men är inte jättefint ett jättefint ord?


Your email address will not be published. Required fields are marked *
Name *
Email *
Website
 • ✓ Till mina vänner och ovänner || ☆ PDF Read by ✓ Loka Kanarp
  138 Loka Kanarp
 • thumbnail Title: ✓ Till mina vänner och ovänner || ☆ PDF Read by ✓ Loka Kanarp
  Posted by:Loka Kanarp
  Published :2020-02-22T15:19:00+00:00